Romuluu lukaku

Pasi I keräsi 5p nousten Vesan ohi, neljän kärki on hyvin tasainen, Mariannallakin enää 6p matka palkinnoille.

Tilasto-osasto spekuloi kilpailijoiden mahdollisuuksilla. Aloitetaan Elisasta. Mikäli Ranska on 4, se tuo Elisalle 1p lisää. Se ei valitettavasti riitä Pasi L:n ohittamiseen, sillä heillä on samat maalintekijät jäljellä. Kakkos- ja kolmostila ovat vielä Elisan ulottuvilla.

Entä Pasi I, joka on kaimaansa nähden 10p takamatkalla. Belgian kakkostila ja Ranskan kolmostila toisivat hänelle 11p lisää. Mikäli Lukaku jää lisäksi maaleitta, Pasi ohittaa tällöin Pasin.

Janne voi saada Ranskan hopealla 7p, mikä saattaisi riittää voittoon.

Ranskan mestaruus tuo Pasi L:lle voiton.

Vesa on kärjestä 11p jäljessä. Ranskan pronssi toisi 4p, mutta maalintekijäpisteet eivät voi nostaa Vesaa palkinnoille.

Jouni nostaa Belgian hopealla asemiaan, mutta palkinnot karkaavat.

Entä Marianna, tuo Portsan musta hevonen, joka on aloittanut hurjan kirin. Ranskan pronssi nostaa hänet 5p päähän kärjestä. Voittoon tarvitaan lisäksi Mertensiltä 2 hattutemppua ja Belgian mestaruus. Muille palkinnoille on vielä realistinen mahdollisuus.

Severin mahdollisuudet perustuvat Ranskan pronssiin ja Englannin nelostilaan, Jos siihen lisätään Hazardin ja Mbappen maalit, niin hänellä on hyvät mahdollisuudet voittoon. Belgian mestaruus on Severin kannalta hopeaa edullisempi.

Petteri on veikannut Belgiaa mestariksi, ja Venäjää neloseksi. Muutaman sijan nousu on mahdollinen, mutta 3 parasta on liian kaukana.

Eli ainoastaan Vesa, Jouni ja Petteri ovat varmasti ulkona palkinnoilta.

Pasi 90
Elisa 87
Severi 87
Janne 86
Marianna 81
Pasi I 80
Vesa 79
Jouni 75
Petteri 68

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

47 − = 38