UmTiti-nalle

pukkasi Mariannan ja Pasi I:n arvovaltaiseen seuraan yhdessä Vesan, Jounin ja Petterin kanssa eli sijoituksiin 3.n parhaan ulkopuolelle.  Veikkauksen pistetilanteeseen Ranskan voitto ei vaikuttanut. Ei pisteitä. Kroatia-Englanti ottelu vaikuttaa pisteisiin ainoastaan siinä tapauksessa, että Kane onnistuu maalinteossa. Kane löytyy papereista kaikilta muilta paitsi Vesalta ja Petteriltä eli sijoituksiin tämän illan ottelu ei tule vaikuttamaan.

Ranskan mestaruus toisi Pasi L:lle kisan voiton. Severi, Janne ja Elisa taistelevat siinä tapauksessa muista palkinnoista. Heiltä kaikilla löytyy maalintekijöistä eri ranskalainen; Mbappe, Giroud ja Griezmann. Elisalta löytyy Belgian Lukaku, Severiltä Hazard. Kane löytyy jokaisen paperista.

Ranskan hopea toisi todennäköisesti Jannelle kisan voiton. Pasi L:n mahdollisuudet lepäävät siinä, että Lukaku ja Griezmann tekevät yhteensä 4 maalia enemmän kuin Giroud, mikä ei tietenkään ole mahdotonta. Severikin voi tulla vielä ohi, mikäli Englanti on 4. ja samanaikaisesti Mbappe ja Hazard tekevät 4 maalia enemmän kuin Giroud. Elisakin voi Ranskan hopealla myös nousta kolmen parhaan joukkoon. Elisa luottaa Lukakuun ja Griezmanniin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 2 =